Categories
DRM

Proiect de evanghelizare Zonalul Bucuresti, 2021

1. În perioada 1-8 Martie se va organiza un eveniment de evanghelizare în următoarele localități:

-Izvoarele, Alexandria, Valea Părului, Ștorobăneasa, Mârzănești, Giurgiu, Pietrișu Prundu, ”Muncii”București.

*În cadrul acesui proiect se vor distribui 1000 de felicitări de 8 martie, 500 dvd-uri cu Maria Magdalena, 500 buc.revista Maria Magdalena, cele 4 legi spirituale format vechi dar și cu imagini, 2000 buc., 500 buc.calendare de buzunar 2021.

*Revine în sarcina bisericii să cumpere fie câte o ciocolată sau o floare pentru fiecare punguță oferită doamnelor. Se va pune la dispoziție și punguțe transparente în așa fel încât pachețelul să arate atractiv.

Surorile pot începe un studiu cu femeile care se vor întoarce la Domnul în urma acestei distribuții de materiale evanghelistice.

*În jud Teleorman se va ocupa fr.Marian cu fr.Aurel și echipa din Alexandria, iar pe jud. Giurgiu, Matei B. împreună cu frații din Prundu, Giurgiu, Pietrișu.

Suma necesară transportului și distribuirii acestor materiale în zonă este de 200 Ron.

2. În Săptămâna Mare 25 Aprilie – 2 Mai, cu ocazia amintirii nașterii Domnului, se va organiza o nouă evanghelizare în adunările din cadrul zonalului București.

Atunci ne propunem să mergem pe ulițele satelor și să distribuim materiale de evanghelizare. Activitatea trebuie să se desfășoare începând cu ziua Floriilor și să se încheie în Joia Mare, pentru că după aceea oamenii vor fi mai ocupați cu sărbătoarea. Dacă va fi oportun în unele localități se va face totuși evanghelizare și în ziua de Paști.

Va fi nevoie de implicarea echipelor de frați evangheliști din zonalul nostru la fel după cum s-a procedat și anii trecuți.

Avem ca țintă localitățile:

-Giurgiu, Pietroșani, Pietrișu, Frasinu (misiune nouă), Frătești (misiune nouă), Izvoarele, Mârzănești, Valea Părului, Ștorobăneasa.

Dorim ca serile să se proiecteze filmul Isus în câteva case de adunare, sau dacă va fi posibil și în locuri publice în funcție de posibilitățile tehnice necesare. Dacă nu ne vom putea aduna din pricina pandemiei, ne vom rezuma la a sta de vorbă cu oamenii pe la porțile lor.

Având în vedere că în această perioadă cei mai mulți sunt prinși cu serviciul, vom organiza mai mult pe plan local cu lucrătorii din proximitate.

3. Odată cu începerea vacanței de vară a copiiilor vom putea reîncepe activitatea cu cortul pentru evanghelizarea copiilor, și a adulților. Lucrul acesta se poate întinde pe cel puțin două luni, Iulie și August.

Localități care și-au exprimat dorința până acum sunt următoarele:

-Giurgiu, Pietroșani, Pietrișu, Frasinu (misiune nouă), Frătești (misiune nouă), Fundulea, Prundu, Izvoarele, Valea Părului, Mârzănești, Ștorobăneasa. Vom avea nevoie de broșuri și alte materiale, Noi Testamente, precum și de finanțe care să acopere cheltuielile de deplasare și în unele cazuri pentru înghețată, apă, sau alimente pentru unii misionari.

Cheltuielile vor fi cam aceleași ca în anii predenți, cam 5000 ron.

4. Luna Iunie este plină de obicei cu misionarii externi care fac misiune în Prundu, Frasinu, Pietrișu, Pietroșani, Alexandria, Izvoarele, precum și la Școala gen. din Razmirești. Având în vedere că anul acesta am construit un cap de pod și în loc. Toporu și Tomulești din jud Giurgiu vom încerca să intrăm și în aceste școli generale.

Pentru aceste evanghelizări ne va fi de ajutor echipa care se va ocupa în continuare  cu copiii și adolescenții din Alexandria și București.

5. În luna Septembrie dorim să avem o întâlnire cu cei ce au participat peste an la evanghelizări pentru a analiza ce a fost făcut bine și ce trebuie îmbunătățit.

6. Serbările de iarnă aduc din nou în atenție evanghelizarea copiilor și a adolescenților prin programul OCC Samaritan’s Purse. Numai pe Jud.Giurgiu s-a distribuit cadouri în 30 de localitați, dar și în Jud Teleorman. Ne vom întâlni cu o parte din copiii care au primit cadouri și vom continua ”Cea mai minunată călătorie” în timpul vacanței de vară, dar și alte jocuri și concursuri prin care copiii vor afla mai multe despre Domnul Isus Hristos.

Translate »