Categories
DRM

Raport asupra activității de evanghelizare în anul 2020!

După cum bine știți anul 2020 a fost un an atipic pentru activitățile în aer liber ale adulților precum și cele cu copiii.

Exceptând deci luna Ianuarie când am putut merge în evanghelizare la Izvoarele, Ștorobăneasa, nu am putut merge în evanghelizări decât foarte puțin. Activitatea mea s-a rezumat la vizite la unii frați lucrători cu care ne-am întărit prin Cuvânt, familii aflate în nevoi materiale, dar și mai ales la înmormântări. A fost anul cu multe lacrimi vărsate pentru cei dragi pierduți în această boală. Deci a fost anul înmormântărilor și al lucrării în domeniul virtual. Astfel am vizitat fizic sau virtual biserici sau grupuri de frați din: Purani, Grosu, Storobăneasa, Drăgăneasc, Vedea, Bujoru, Găiseni, Muncii București, Prundu, Buturugeni, Mioveni, Alexandria, Bulbucata, dar și de peste hotare: Madrid, Londra, Florența.

Cea mai importantă realizare a fost fără îndoială cea a site-ului : Danuberiverministries unde împreună cu Mihai Claudiu am lucrat câteva luni de zile, după care am început postările studiilor personale și al predicilor. Cei ce vizitați site-ul sau youtube ați văzut ce s-a lucrat într-un an de zile.

Am ca atare o mare mulțumire și recunoștință față de Domnul Isus care ne-a sprijinit în realizarea acestui proiect,  a colaboratorului meu în IT, dar și a bisericii din Mioveni, a fr.Adi Marinescu, cel care m-a sprijinit și m-a încurajat moral dar și financiar. Vom continua lucrarea de vestire a Evangheliei și virtual dar și fizic, atât timp cât Domnul ne va da putere și sănătate.

Ne rugăm Domnului de un an pentru o camera video performantă, pentru a putea face înregistrările în biserica unde slujesc, și unde Domnul revarsă din harul Său.  Acum ne descurcăm cu ceea ce avem, adică o cameră web.și de acasă se fac înregistrări separate pentru site, iar de la biserica se înregisteaza uneori audio cu telefonul. Am vrut să vă aducem la cunoștință lucrarea noastră spirituală, pentru a ști cum să ne sprijiniți în rugăciune.

Casa de misiune de la Frasinu este terminată în proporție de 60%, și ne rugăm ca anul acesta să putem finaliza pardoseala ca astfel să începem să ne adunăm, chiar daca pereții nu sunt finisați. Domnul să Își binecuvânteze lucrarea!

Vă salut cu Matei 25:14-30 ! Fiți binecuvântați!

Translate »