Categories
DRM

Date biografice

Numele meu este Brăniştăreanu Matei, şi provin dintr-o familie de 8 copii fiind cel mai tânăr. La noi în curtea unde locuiam în comuna Mihai Bravu, Judeţul Giurgiu, era o adunare a Bisericii Evanghelice Române. Îmi plăcea foarte mult să ascult predicile despre istoria poporului evreu, dar mai ales să-l ascult pe tata cum vorbea despre cer. Toate au fost bune şi frumoase până când am mers la liceu.

Acolo am avut devieri de la viaţa de credinţă, deşi îL primisem pe Domnul Isus în inima mea la începutul liceului prin 1980. În mine era o luptă, mergeam şi la adunare şi făceam şi ceea ce făceau prietenii mei. Îmi amintesc că mergeam la cinematograf  cu fete, cu băieţi, şi îmi era foarte frică să nu vină răpirea în acele momente. Acest amestec de credinţă cu lumea a durat un timp în viaţa mea. Îmi plăcea lumea, dar nu aş fi renunţat nici la Dumnezeu.

În anul 1986 am fost botezat la Bucureşti, la Biserica Creştină după Evanghelie: „Dragoş Vodă” împreună cu părinţii mei. În 1989 am emigrat cu părinţii în SUA iar după revoluţie m-am întors definitiv în ţară. M-am căsătorit cu Ionela Carmen şi împreună avem o fată, Crina-Dora.

În America am mers într-o biserică baptistă şi acolo am simţit o mare plăcere să ascult cum predica fr.păstor Ioan Gug. Atât de mult m-a influenţat acel predicator încât am simţit că şi eu aş vrea să predic Evanghelia.

Reîntors în ţară m-am lipit de Biserica Creştină după Evanghelie din oraşul Giurgiu, unde am fost reperat de fr. Aurel Rebleanu care m-a încurajat să ies şi să dau un îndemn, cum se spunea pe atunci. Dumnealui a avut răbdare cu mine şi m-a învăţat primii paşi ai unui ucenic. După o vreme am urmat unele cursuri teologice, mi-am lăsat serviciul laic şi am hotărât să fiu „full time” în slujba Domnului. Aceasta era în anul 2002. Însă, încă din anii 1995 am simţit chemarea la evanghelizare şi împreună cu alţi fraţi am ajutat la deschiderea de adunări şi întărirea acestora, dar după ce am renunţat la serviciul laic, am fost şi sunt implicat în plantarea de noi biserici, evanghelizarea şi încurajarea celor existente în sudul României.

Sunt membru al Bisericii Creştine după Evanghelie, şi sunt foarte recunoscător Domnului pentru că m-a mântuit, a avut şi are răbdare cu mine, pentru că m-a luat din noroi şi m-a pus să şed alături de cei mari. Aştept şi eu ziua când Domnul nostru Isus Hristos va reveni să ne ia acasă.

A Lui să fie toată slava, în vecii vecilor, Amin!

Translate »